Det börjar bli kris!

Vi söker dig som vill engagera dig ideellt i miljö och naturfrågor mm. I Voxnadalskretsen finns möjligheten att känna gemenskap och samverka med andra. Inom Naturskyddsföreningen ryms till exempel stadsodling, klimat, Naturfrågor, Energifrågor, transporter, kollektivtrafik, besvara remisser, Bra på att skriva rapporter/insändare mm,  Mat och kemikalier, Natursnokar (Barn och familjer), Planera/Leda Aktiviteter. Naturskyddsföreningen är så mycket mer än bara Vindkraft och vargfrågor, det är kunskap,  gemenskap och upplevelser också!

Är du resursen som gärna jobbar med hemsida, facebook och annan kommunikation? Är du strukturerad och vill bli föreningsaktiv kanske bilda eller ingå i en speciell arbetsgrupp? Gillar du att vara ute och vill anordna utflykter?

Naturskyddsföreningen har funnits i över 100 år och är Sveriges största miljöorganisation. Naturskyddsföreningen Voxnadalen har en aktiv styrelse. Kretsen vill nu stärka sitt arbete, bli fler aktiva och gärna fler arbetsgrupper utanför styrelsen. Har du talang för att få med fler aktiva och bygga upp arbetsgrupper?

Vi är i stort behov av några som kan ställa upp ideellt i styrelsearbete tex.  ca en gång i månaden. Kontakta Föreningen eller Hans Jonsson 070 367 27 09.

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.