Årsmöte 19/3 2019

Vi håller vårt årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar.
Efter mötet Föredrag av Sara Wennerqvist, www.wildnordic.se

Lev Ditt Mål
Som 15-åring bestämde jag mig för att aldrig ha ett tråkigt jobb. I dag börjar jag närma mig 50 och har lyckats hålla mitt löfte – dock inte utan barriärer och flera fattiga år. Målet att ägna mig åt djur och natur har uppnåtts och idag består mitt liv av den mix jag eftersträvade. Som späckhuggarguide, reseguide på Svalbard, inventerare av valar för norska staten, rovdjursinformatör, naturskribent, björnletare och naturfotograf finns många upplevelser och berättelser i bagaget.
Föredraget avslutas med en intressant och rolig aktivitet inne-hållande Gissa bajset, kranier, ben, pälsar och spårstämplar från vilda svenska djur.

IOGT-NTO lokalen Alfta 19/3 kl: 18.30. Fika!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.